Film i Friluft

I samarbeid med Vesterålen filmklubb, Vesterålen friluftsråd og Deadline Media, arrangerer vi Film i friluft på Andenes på lørdagen ved Myre Skole på søndagen. Vi fyrer opp bål og lager god stemning. Ta gjerne med matpakke/bålmat, varm drikke og kos deg ute. Kle deg godt og ta med sitteunderlag. Ved dårlig vær vil arrangementet bli avlyst. Følg med på Facebook eller her på nettsiden ettersom eventuell avlysning vil bli annonsert der.

Visningssteder:

Lørdag 18. nov. på Friområdet på Andenes kl 17.00

Friområdet ligger bak husene i Idrettsvn tvers over fotballbanen

Søndag 19. nov. ved Myre skole kl 17.00

Visningene Kort og smått for hele familien foregår 17.00-1735, etterfulgt av visningene Kult og Kort fra 17.35-18.00. Hele filmprogrammet varer tilsammet 1 time.

Kort og smått: Gutten og snømannen

KORT OG SMÅTT er et arrangement som passer for hele familien. Vi vil ha filmvisning av en klassiker for barn. Filmvisningen starter ca. kl. 1715. Arrangementet er for barn i følge med voksne.

Gutten og snømannen

Regi Diana Jackson; 22 min; 1985 Storbritannia

Les mer

Tegnefilm om en liten gutt og snømannen hans. Vinteren er kommet, og gutten løper ut i snøen for å lage en stor, fin snømann. Om natten våkner gutten, og da blir snømannen levende. Sammen leker de først inne i huset, så drar de ut på eventyr i vinternatten. Filmen bygger på Raymond Biggs bok med samme navn.

Kult og kort

Rett etter Kort og smått viser vi tre kortfilmer som kan treffe litt større barn og ungdom. Men de minste må gjerne henge litt til.

Skate – Mot Nord

 Regi Jørn Nyseth Ranum; 11 min; 2015 Norge

Kortfilmen følger fire skatere som leker seg med brettene sine på frossen sand og gamle trebåter. Mens naturen herjer rundt dem, finner de kreative løsninger for å skate i et miljø ingen forbinder med skating, nemlig nordnorske strender.

Huset på kampen

Regi Pjotr Sapegin; 7 min; 1998 Norge

En mann kjøper en dag et hus på Kampen, men det viser seg at huset allerede er befolket av en overdimensjonert rotte. Mannen forsøker alle knep for å kvitte seg med sin uønskede samboer; rottefelle, rottegift og en spesialtrent malaysisk pit bull katt – men forgjeves.

Havnesjefen

Regi Mia Ludvigsen Henriksen, Konrad Hjemli 7 min; 2022 Norge

Den animerte dokumentaren Havensjefen forteller historien om svanen med samme navn, og hvordan han gikk fra å være bygdekjendis til etterlyst kriminell.