Velkommen til Ekspressfilmverksted

Husk påmeldingsfrist til årets filmkonkurranse: fredag 21. oktoberTakk for alle som var med å skape Laterna Magicas 30. utgave. Takk til alle ungdommer som deltok gjennom filmverksteder, profilarbeid, filmfest, utstilling, workshops og konserter. Takk til alle publikumere ved filmfestivalen. Takk til alle våre samarbeidspartnere, uten dere, ingen festival. Vi kommer tilbake med info om nye kurs og aktiviteter på nyåret. Gleder oss til resten!

Vesterålen kultursamarbeid

HISTORIKK 2021:

LAST NED VÅRT PROGRAMHEFTE

Du finner også årets program via menyvalg her på nettsiden, men last gjerne ned programmet slik at du har det på din digitale dings.

Vi feirer 30 år med filmskaping i Vesterålen, med enda mer film. 27 filmer er innsendt til oss og vi ruller ut den røde løperen for filmfest 15. november ved Kulturfabrikken på Sortland. Les mer om filmfest og årets filmfestival i programblekka og her på nettsiden under de ulike programbolkene.

Velkommen til Ekspressfilmverksted

Takk for herlig teaser fra Timothy Oshaug som er under utdanning ved Informasjonsteknologi og medieproduksjon ved Hadsel videregående skole. Videoen er et av resultatene fra en kreativ prosess vi har kjørt sammen med skolen og Deadline Media for å utvikle vår nye visuelle profil.


NYHETSARKIV:


Fra idé til kortfilm- Filmverksted med Herman Henriksen.

På filmverkstedet lærer man alt fra ideutvikling, manusskriving, oppbygging av scener, filming, kamerabevegelser og redigering. Passer for alle som vil lære å lage film. Dette blir gøy!!

OVERSKT OVER FILMVERKSTEDENE:

Mandag den 18. oktober kl 15.00 på Kommunestyresalen på Andenes i ANDØY.

Tirsdag 19. oktober kl 15 på Ungdomsklubben på Steine i BØ

Onsdag 20. oktober kl 15 på Kulturfakrikken på SORTAND.

Torsdag 21. oktober kl 15 på Samfunnshuset i Alsvåg i ØKSNES.

Fredag 22. oktober kl 15 på Hurtigrutens Hus på Stokmarknes i HADSEL

Herman Henriksen: Vår eminente kursholder har selv vært med på Laterna Magica og har vunnet pris på filmfesten. Når han ikke er høytsvevende på sin enhjulsykkel på et tak eller andre spektakulære steder, jobber han for Hehe Media og Fyyk!