Laterna Magica 2016 PROGRAM

Velkommen til Laterna Magica 2016

Vi ønsker velkommen til den 25. Laterna Magica filmfestival. Hovedmålgruppen for festivalen er barn og ungdom, men også voksne er velkommen som publikum. 24 år etter etablering av Laterna Magica, er vi glade for at festivalen fortsatt inspirerer mange unge filmskapere til å levere film til filmkonkurranse.
For de unge filmskaperne i Vesterålen, er det Filmfesten som er høydepunktet under festivalen. Her deler vi ut priser, og vinnerfilmene og klipp fra alle innsendte filmer vises. Det hele vil bli satt sammen i et sceneshow regissert av Nikoline Spjelkavik.
I år er Verdensrommet tema for Laterna Magica. Publikum vil på forskjellige måter møte temaet under årets festival.
Festivalen synes det er viktig å holde kontakt med filmskapere fra Vesterålen som har flyttet fra regionen. Derfor har vi invitert Torfinn Iversen fra Sortland til årets festival. Torfinn begynte sin filminteresse gjennom Laterna Magica, og vi håper han kan inspirere dagens deltakere til videre satsning på film.
I 2015 satte vi publikumsrekord for arrangementet «Film i friluft». Vi håper at været og publikumsoppslutningen blir like bra i år.
Velkommen på våre arrangementer!
Les programmet her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *