Filmkurs for nybegynnere 10-13 år 16.-17. april 2016

Filmfokus Vesterålen arrangerer nybegynnerkurs over 2 dager for aldersgruppa 10-13 år.
I løpet av de to kursdagene jobber dere med filmproduksjon fra ide til ferdig film. Filmene blir produsert ved hjelp av ipad. På slutten av kurset blir det premiere. Kanskje har du også lyst til å sende inn den ferdige filmen til Filmkonkurransen Laterna Magica i november 2016?
Instruktør er Karoline Ellingsen fra Myre i Vesterålen. Hun har fullført medie- og kommunikasjonslinja ved Hadsel videregående skole, og er nå student ved Nord Universitet. Karoline har erfaring som instruktør gjennom Filmambulansen. Filmambulansen er et prosjekt som de siste 2 årene har reist rundt i Nordland og gjennomført filmkurs for ungdom.
Sted: Møterom Hermetikken i Kulturfabrikken, Sortland
Dato: lørdag 16. april og søndag 17. april
Tid: kl. 10-16 begge dager
Utstyr: Filmfokus har det nødvendige utstyret
Deltakeravgift: kr. 200,- inkludert lunsj begge dager
Påmelding: 
Kurset er fullt
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *