Torfinn på TIFF – Se video….

Vi har tatt en prat med filmskaper Torfinn Iversen under Tromsø internasjonale filmfestival. Torfinn deltar på TIFF med 2 filmer, «Tilbake» og «Levis hest». Sistnevnte film får internasjonal premiere under årets filmfestival i Berlin. Torfinn startet sin filmkarriere med å lage tegneserier. I hele oppveksten har han produsert filmer og sendt inn til Laterna Magica.

 

Om Levis hest

Levis hest er en oppvekstskildring der vi følger 14-årige Jonas gjennom en vinterdag. Jonas (Henrik Carlyle) bor i en liten bygd og har få venner. I søken etter aksept i guttegjengen lar han seg presse til å plage hesten til den psykisk utviklingshemmede mannen Levi (Jørgen Langhelle), og havner i et moralsk dilemma. Torfinn Iversen vant manuskonkurransen som Tromsø Internasjonale Filmfestival og Nordnorsk filmsenter arrangerte i 2010 med manuskriptet til filmen, og den er produsert med midler fra Nordnorsk Filmsenter, FilmCamp og Norsk filminstitutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *